Ja atradīsieties klīstot pa Rīgas ielām, īpaši pa Avotu ielu 29, jums ir iespēja atrast paslēpto dārgakmeni – Bolderāju, unikālu bibliotēkas un bāra savienojumu. Bet tas, kas to padara īpašu, nav tikai tās atmosfēra vai piedāvājums; tas ir dzīvs kultūras piedzīvojums, ko tā rīko. Un 30. martā tas kļūs vēl aizraujošāks, jo notiks īpašs pasākums:

Man tur būs koncerts ar "Reggeja Dainām"!

Bibliotēka/Bārs "Bolderāja" aicina visus interesentus uz neaizmirstamu vakaru, kur es, Mārtiņš Ate, izpildīšu visus labākos gabalus no Latvju Dainām. (Klausies šeit: https://www.youtube.com/watch?v=QsL5FOngSE4 )

Pasākums notiks no plkst. 21:00 līdz 22:00, un tas būs iespējams noklausīties tikai šajā datumā – 30. martā. Bet tas nav viss! Pēc koncerta es priecāšos dalīties ar jums savās pārdomās par manām grāmatām un atbildēt uz jebkuriem jūsu jautājumiem.

Tātad, nāciet un iedvesmojieties, klausoties Latvijas bagāto mūzikas un dzejas mantojumu, Bolderājas noslēpumainajā pasaulē. Tiksimies tur! 😉 Adrese: Rīga, Avotu ielu 29 = https://maps.app.goo.gl/gLMCA6u1zvyV4fsX9